Våra tjänster

Hjelms Bil och Släpvagnsservice erbjuder ett brett utbud av tjänster för din bil och släpvagn. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar. Välkommen att boka tid hos oss på Hjelms Bil och Släpvagnsservice!

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss garanterar säkerheten. Våra verkstadstekniker hjälper dig, varmt välkommen till Hjelms Bil!

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Vi kan utföra allt nödvändigt arbete när det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest. Vi kan även kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem. Välkommen till Hjelms Bil!

Professionell service för el- och hybridfordon

Som en del av Bosch Car Service har de skickliga mekanikerna i vår verkstad full erfarenhet av att reparera och underhålla el- och hybridfordon. Välkommen till oss på Hjelms Bil och Släpvagnsservice.

Professionell fordonskontroll

Hjelms Bil erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. Även för nya fordon.

AC-Service

Vi på Hjelms Bil och släpvagnsservice servar gärna ditt luftkonditioneringssystem, oavsett årstid. Regelbunden AC-service bidrar till en fräsch miljö i bilen och säkerställer rätt temperatur.