Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för din bil och släpvagn. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Hjelms Bil erbjuder en komplett palett av elektrisk- och elektronisk service, från att diagnostisera och reparera problem med ditt fordonets datoriserade system till att kontrollera och byta batteri.

Batterikontroll

Ett urladdat batteri är besvärligt. Undvik det med en enkel batterikontroll från oss!

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar. Välkommen att boka tid!

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss garanterar säkerheten. Våra verkstadstekniker hjälper dig, varmt välkommen till Hjelms Bil!

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Vi kan utföra allt nödvändigt arbete när det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest. Vi kan även kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem. Välkommen till Hjelms Bil!

Professionell service för el- och hybridfordon

Som en del av Bosch Car Service har de skickliga mekanikerna i vår verkstad full erfarenhet av att reparera och underhålla el- och hybridfordon.

Professionell fordonskontroll

Hjelms Bil erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. Även för nya fordon.

AC-Service

Vi servar gärna ditt luftkonditioneringssystem, oavsett årstid. Regelbunden AC-service bidrar till en fräsch miljö i bilen och säkerställer rätt temperatur.

Däckservice

Däckmontering

När du ber oss på Hjelms Bil att serva dina däck får du mycket extra värde.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Bilar blir alltmer tekniskt avancerade och utgör en större utmaning för verkstäder. Bränsleinsprutningen kontrolleras nu av moderna, elektroniska motorstyrningssystem för att säkerställa optimal motoreffekt och bränsleeffektivitet. Systemspecialisterna här på Hjelms Bil använder den senaste diagnostikutrustningen och sin omfattande expertis för att analysera din bil och säkerställa dess prestanda och effektivitet.

Olje- och filterbyte

Välkommen att boka tid för olje- och filterbyte hos oss på Hjelms Bil redan idag!

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Att lita på oss på Hjelms Bil för dina behov av lampservice har några viktiga fördelar.

Bilreparation och service

Service bakgavellyftar

Vi servar och reparerar bakgavellyftar till lätta lastbilar från Zepro.

ATV service

Vi servar, reparerar och säljer fyrhjulingar och är auktoriserade för Kawasaki, Honda och Suzuki.

Släpvagnsservice

Hjelms Bil och Släpvagnsservice är auktoriserad serviceverkstad åt Umesläp, I For Williams, Forzab och Brenderup. Vi har gedigen erfarenhet av att serva, reparera och byta ut stora komponenter som golv och tak. Välkommen in till oss med din släpvagn!

Bilreparation och Bilservice

Lita på oss på Hjelms Bil för din bilreparation eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör ansluten till Bosch Car Service nätverket.

Bilservice

Vi kan erbjuder professionell service och underhållsarbete av ditt fordon utan att du förlorar tillverkargarantin.