Släpvagnsservice

Hjelms Bil och Släpvagnsservice är auktoriserad serviceverkstad åt Umesläp, I For Williams, Forzab och Brenderup. Vi har gedigen erfarenhet av att serva, reparera och byta ut stora komponenter som golv och tak. Välkommen in till oss med din släpvagn!

Få ut det mesta av din släpvagn

Vi reparerar alla slags släpvagnar som till exempel hästsläp, bilsläp och båtsläp. Kom in till oss med din släpvagn och få bästa service. Vi tillhandahåller även reservdelar till släpvagnar. 

Andra fordon som vi även specialiserar oss inom och servar är husbilar, husvagnar, hästtransporter och terrängfordon. Vi är auktoriserad serviceverkstad åt Umesläp.

En välorganiserad och effektiv släpvagnsservice hos oss på Hjelms Bil och Släpvagnsservice är avgörande för att säkerställa att släpvagnen fungerar korrekt och att du kan lita på den för säker och effektiv transport.

Släpvagnsservice

Snabb expertreparation av skador

Professionellt utbyte av trasiga komponenter

Vi hanterar alla typer av släpvagnar

Vårt experttips

”En kvalitativ släpvagnsservice erbjuder också möjligheten att förbättra eller uppgradera befintliga släpvagnar. Det kan inkludera installation av nya belysningsalternativ, förstärkning av släpvagnsstrukturen eller uppgradering av bromssystemet för att möta förändrade krav eller förbättra säkerheten.”