Hjelms Bil & Släpvagnsservice AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Zepro bakgavellyft

ZEPRO har utvecklat kvalitetslyftar för det kompromisslösa nordiska klimatet sedan 1970. Vi erbjuder ett bredare sortiment av bakgavellyftar och tillbehör än någon annan på marknaden. Allt av högsta kvalitet.

Kvalitetstid handlar om att hjälpa dig att leverera. Att du levererar till den lägsta kostnaden för dig själv och dina kunder. När du väljer ZEPRO väljer du oöverträffad hållbarhet, pålitlighet och ett omfattande servicenätverk.

Varje timme du kan transportera varor utan avbrott sparar tid – och pengar.

ZEPRO levererar kvalitet i alla avseenden. Vi erbjuder det största och mest kompletta utbudet av bak gavellyftar, byggda med marknadsledande teknologi, gedigen global expertis. Allt för att du ska kunna leverera pålitligt på kortast tid – och kunna sänka den totala ägandekostnaden och i slutändan göra din verksamhet mer lönsam.

ZEPRO är en del av Hiab.

Hjelms Bil & Släpvagnsservice AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!